Vi er en juniorafdeling i vækst i Hornbæk tennis.

FAMILIETENNIS 

Fra 4-7 år har vi vores familiehold/familietennis hvor man går med en voksen som er sammen med det enkelt barn hele tiden, vores træner Mikael, sætter lege igang og instruere den voksne i hvordan barnet bedst blive aktiveret. En fantastisk mulighed for at være sammen med sit barn, selv som voksen få motion, og få leget tennisen ind i barnet.
Alle børn (4-7 år), der er medlem i klubben, kan deltage i familietennis med en voksen.

Bemærk: Medlemmer under 7 år som ikke deltager på et træningshold har ikke adgang til brik til banerne. 

TRÆNINGSHOLD

Fra 7 år, 1. Klasse har vi træningshold, vi sætter det sociale højt, så børnene er ikke delt i niveau. Vores holdoversigt er derfor ud fra skoleårgange, men dermed ikke sagt at vi saksen kan flytte spillere til andre hold vis de ønsker det.

Fra 4. Klasse og op efter er der mulighed for at træne 2 gange om ugen - Se junior mix hold for de spillere som ønsker at træne to gange.

Som noget nyt i år har vi også et fitness-tennis hold for de unge, fra 14 år. Her vil der spillet tennis men i særdeleshed en masse fysisk træning med forhindringsbaner, interval mm. Super sjovt, med masser af sved på panden og intet krav til tennisniveau.

Vi sætter som sagt det sociale højt, så derfor er det gennem sæsonen forskellige hygge arrangementer med grill og venskabskampe mm.

I år, 2019 har vi en turnering gennem DGI d. 1/6, tilmelding via DGI’s hjemmeside, på vores baner. Vi har tidligere oplevet det som en rigtig god turnering, DGI stiller med en stævneleder som fortæller om hvordan dagen skal forløbe med regler mm. Og hjælpe børn og unge sikket og hyggeligt gennem dagen, hvor de vil få spillet en masse kampe.

Vi har i år for første gang tilmeldt til junior hold til løbende holdturnering hvert hold er på 4 spillere, det behøves ikke være de samme, over hele turneringen. De har 4 spilledage, 2 på hjemmebane og to på udebane.

I vinterhalvåret har vi indendørstræning på Hornbæk skole om mandagen og mulighed for skumtennis om lørdagene i Hornbæk hallen

I er altid velkommen til at tage kontakt til junioransvarlig Lise Fritzbøger, lisefritzboger@gmail.com